Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Bijbaan, Vught Moleneindplein

Plaatsingsdatum 27-09-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Vught Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 2 - 12 Salaris een salaris waar je blij van wo...
0 - 12 uur, Vught, HAVO, HBO, MBO, VMBO, VWO, WO

Bijbaan diverse afdelingen

Jouw Emté wordt Jumbo. Zoek jij een bijbaan? Kom óók werken in onze gloednieuwe Jumbo!

Een baan die wérkt naast het leren.
Je verdient het, als hulpkracht bij Jumbo.


Tijd over en geld nodig voor leuke dingen? Dan zit je hier goed, want wij hebben een flexibele bijbaan voor jou in de aanbieding. Als hulpkracht bij Jumbo overtref je samen met je collegas telkens weer de verwachtingen van onze klanten. Of je nu vakken vult of op de afdeling Vers of Kassa werkt: je zorgt dat iedereen snel, goed en met een glimlach wordt geholpen en je denkt graag mee over hoe het nog beter kan. We verwachten dus aardig wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug.

Makkelijk combineren met je studie
Je zoekt een bijbaan; een baan naast het leren, want dat staat natuurlijk voorop. Wij snappen dat. Daarom zorgen we dat je werkzaamheden bij Jumbo goed te combineren zijn met jouw opleiding. Je werktijden zijn flexibel, net als het aantal uren dat je wekelijks werkt. Je hebt als hulpkracht bij Jumbo een bijbaan van zo’n 2 tot 12 uur per week. Je kunt zelf aangeven op welke dagen en tijden je wilt werken.

In het kort, hulpkracht bij Jumbo!
  • Je bent 15 jaar of ouder;
  • Je hebt geen opleiding of ervaring nodig.
  • Je bent 2 tot 12 uur per week flexibel inzetbaar.
  • Je hebt zin om aan het werk te gaan en wilt graag leren.
  • Jij bent iemand die alle aandacht heeft voor de klant;

Méér dan een bijbaan
En ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een. We luisteren naar jouw wensen en houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Daarom kun je bij je sollicitatie aangeven naar welke afdeling jouw voorkeur uitgaat: Vers, DKW (Droge Kruidenierswaren) of liever Kassa. Zo bieden we je inhoudelijk interessant werk met volop afwisseling en uitdaging. Met vrijheid om jouw talenten verder te ontwikkelen. Wil je hogerop? Jumbo biedt je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en onze Jumbo Academy helpt je daarbij. En uiteraard doe je het ergens voor, een salaris waar je blij van wordt! Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen en ATV.

Heb jij interesse? Kom dan naar onze inloopavond op 26 september van 16.00 uur tot 19.00 uur of 28 september van 18.00 uur tot 20.00 uur te Moleneindplein 109 in Vught. We zien je daar graag!
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Fast Moving Consumer Goods
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jumbo Supermarkten

Vestigingsplaats

Solliciteer